Porukan kokoontuminen viettämään tragikomediaa on tapahtunut ja onnistunut illan mittaan siihen suuntaan, että aiheina ovat pyörineet niin audiotekniikka, kuolema, politiikka, maalaaminen ja yleinen paskanjauhaminen tukiaisesta ja muusta skeidasta. Naurusta siirtyminen riitelyyn, normaali kriteeri hyvän illan vetämisenä, missä rajat on hämärän peitossa.

Ain't no such thing as half way partier so we keep going and handle things nicely. Suomeksi - Kännit. Porukka kasattu omituisesta sakista, joka hahmottelee jonkinlaista komediaa, mutta traaginen puoli on vahvasti esillä varsinkin mielipiteidein tuomassa sanavapaudessa, josta kohu syntyy ja sytytetään soihdut, kunnes huomataan, että FUCK. WE LIVE IN FUCKIN' FINLAND.

Kaksin sanoin varsinaisin versoin voisin sanoa, että tulevaa ei tule tulemaksi vaan tulema tulee tapahtumaksi, joten olemme itsemme orjia seuraamassa intuitiota, joka on sokea ja seuraa omaa tahtoaan kunnes putoaa ja huomauttaa, että vedänpäs överit ja sammun.

Kuka sammuu minnekkin, kuka kantaa ketäkin, kuka tapaa kiinnostavan naisen, kuka löytää itsensä juna-asemalta - we will see.